Browse » Home » » BLEEDING CORPSE - NISTA MAJA UTAMA

BLEEDING CORPSE - NISTA MAJA UTAMA

ringkih binih kapelak, pasukan
anu nyebar, peurih ngahadang,
awak anu ngaclengkeun,
rungsing ngarasuk, ka getih anu
ngamuncak, pangeran ka hasut,
nu di uspan ka pelak, kabawa
bubuk, ku waktuna dunya,
sajalan saarah, pelakeun ka
rungsing bagong, giring
kahirupan, nu aral subha,
sucikeun ka peuneutan, nu bau di
kahirupan, ka cepeng sakabeh,
hiji nyawa, nu kotor jeung anu
cacat, NISTA MAJA UTAMA
Lirik Lagu Metal
Lirik Lagu Metal

0 komentar: