Browse » Home » » Lirik Lagu GURAT TANEUH - RUMAH DUKA

Lirik Lagu GURAT TANEUH - RUMAH DUKA

GURAT TANEUH - RUMAH DUKA

Gurat taneuh
Sia kuat dikadek
Sia kuat dibacok
Ulah asa aing
Sia geus jago
Eweuh nu jago Kabeh ge sarua
Eweuh nu sakti
Iwal ti gusti
Mulih kajati
Mulang kaasal
Asalna tina taneuh Bakal balik deui ka taneuh

0 komentar: