Browse » Home » » Undergod - saguru saelmu tong ngaganggu

Undergod - saguru saelmu tong ngaganggu

SIA NGELMU, AING NGELMU, SAGURU SAELMU ENTONG NGAGANGGU JAMAN GEUS EDAN,JALMA TAMBAH EDAN POHO KA BUMI POHO KA ALAM TEU PADULI,AWAK RUKSAK NU PENTING MAH,ELMU GEUS JADI AWAK SIA PREMAN,AING JAHAT SIA EDAN,AING LEUWIH EDAN SIA PERANG,MAWA BEDOG AING TEU NEURAK DI BEDOG
REFF: SIA NGELMU,AING NGELMU SAGURU SAELMU TONG NGAGANGGU CUNGKLEUK LEUWEUNG CUNGKLEUK LAMPING LIEUK DEUNGEUN LIEUK BATUR JAMAN GEUS EDAN,JALMA TAMBAH EDAN POHO KA BUMI POHO KA ALAM TEU PADULI,AWAK RUKSAK NU PENTING MAH,ELMU GEUS JADI AWAK SIA PREMAN,AING JAHAT SIA EDAN,AING LEUWIH EDAN SIA PERANG,MAWA BEDOG AING TEU NEURAK DI BEDOG REFF: SIA NGELMU AING NGELMU SAGURU SAELMU TONG NGAGANGGU SIA SAKTI AING SAKTI LAMUN PERANG TONG MAWA BELATI!!!

0 komentar: