Browse » Home » » Lirik Lagu Brhobosan - Manungso

Lirik Lagu Brhobosan - Manungso

Brhobosan - Manungso
Nalika asmara ndadekke cilaka
Kasebab roso ati kang disikso
Anggone nyikso nganggo roso tresno
Kabeh mau takdire kawlo manungso
Chorus :
Manungso yo manungso
Ojo dadi budakke ndonya
Manungso yo manungso
Kabeh mau bakal diprikso
Manungso, manungso bakale matining donya
Ditumpakke keranda
Rodane yho manungso
Do terno, do terno, do terno ning alam boko

0 komentar: