Browse » Home » » Lirik Lagu Ngunduh Wohing Pakarti - Janin Iblis

Lirik Lagu Ngunduh Wohing Pakarti - Janin Iblis

Ngunduh Wohing Pakarti by Janin Iblis.

Lali marang sangkan

Paraning dumadi pakarti

Manungso ingkang lali

Ing jamane disik

Ngunduh wohing pakarti

Godhag ingkang ala

Bakal nemoni kawonan

Ngunduh wohing pakarti

Godhag ingkang becik

Bakal nemoni kabecikan

0 komentar: