Browse » Home » » Lirik Lagu Suropati Band - Tembang sakti ajiwulan

Lirik Lagu Suropati Band - Tembang sakti ajiwulan

Cah sira" kabeh sing ana
ning kene kula due
tembang sakti aji
wulan ..muter" mundur
sira ja takbur aja sira kufur
inget ning sing duhur..

Cang kone awang" ja
jejorangan nda sira paten
kaya lakon gareng muter"
mundur sira ja takbur sira
ja kufur inget ning sing
duhur..
..Sengdagulireng tutup ena
braja isun
sengdagulireng tutup aken
braja musuh..

Pertama" kula mugi sukur
maring allah subhana kang
sampun isungi sehat lan
isung kenikmatan lan
keberkahan junjungan kita
nabi besar nabi
muhammad SAW..

lan unggul puji di ucap
awan bengi d.tarik" atine
ndah tangi..

Reff:
utawi sekehe puji anjungan
sing pangeran mugi"
nyakseni insan..
Nafik boten kelingan ucap
sukur pangeran mugi"
isungi senang..

Bridge:
turkinasihan tembang sakti
aji wulan.. Kang pati luhur
sukur ing kanjeng
pangeran..
Getih ning dadaku akeh
ambisi nafsu setan..

0 komentar: